'
Plateste cu cardul online si beneficiaza de Livrare Gratuita in easybox*

Covorașe auto - tipuri, modele

Covorașe auto - tipuri, modele

Covorașele auto sunt un element esențial al interiorului mașinii, având nu doar rol estetic ci și acela de a proteja podeaua de uzură care poate apărea din cauza utilizării zilnice

 

Atunci când alegi covorașele pentru mașina ta, este practic imposibil pentru un șofer să nu își pună întrebarea care sunt cele mai bune astfel de accesorii. Nu există modelul sau tipul potrivit, dar există covorașele care se potrivesc cel mai bine nevoilor unui utilizator. În funcție de modul în care folosești mașina, de numărul celor care călătoresc în mod constant cu vehiculului, dacă sunt sau nu copii la bord ori un animăluț de companie căruia îi place să te însoțească peste tot, vei alege și covorașele cele mai potrivite.


Unii le consideră doar niște detalii, cei mai mulți însă le acordă atenția cuvenită – totul pentru mai mult confort în timpul deplasării și pentru a păstra cât mai mult într-o stare bună podeaua vehiculului. Dacă mașina pe care ai achiziționat-o nu are covorașe (chiar și în cazul mașinilor noi este posibil) covorașele auto sunt printre primele lucruri pe care ar trebui să le cumperi mașinii tale. De asemenea, odată ce cele pe care le ai s-au uzat, schimbă-le cât mai curând pentru că în acest fel protejezi podeaua.
Covorașele de mașină de deosebesc în funcție de materialul din care sunt confecționate, de modul de prindere sau design.
 

Care este cel mai bun material pentru covorașele auto


Care este cel mai bun material pentru covorașele auto? Răspunsul este depinde. Depinde de cât de des mergi cu mașina, ce anume transporți cu ea, dacă locuiești sau nu în zone cu multe precipitații, noroi și așa mai departe. Există covorașe auto confecționate din cauciuc, covorașe din velur sau mochetă.

Covorașele de cauciuc sunt printre cele mai practice modele. Acestea sunt recomandate celor care folosesc mașina în mod frecvent și nu au nici foarte mult timp la dispoziție să mențină curățenia sau să ducă mașină la spălătorie foarte des. Covorașele de cauciuc protejează foarte bine podeaua, pericolul de a murdări podeaua cu noroi sau de a o uda este mai scăzut. Covorașele din material textil însă, chiar dacă sunt mai greu de întreținut și necesită îngrijire atentă, arată foarte bine și alese corect se integrează excelent în întreg interiorul. Există mai multe nuanțe disponibile, cât să poți alege cea mai bună variant care se potrivește atât cu tapițeria cât și cu podeaua.
 

Modul de prindere


Modul de fixare al covorașelor este foarte important și este necesar să știi care este sistemul de prindere integrat la mașină pentru a lua covorașele potrivite. Covorașele trebuie să fie foarte bine fixate pentru a evita disconfortul atunci când conduci și a te deplasa în condiții de siguranță.
 

Designul covorașelor auto


Detaliile sunt importante când vine vorba inclusiv de covorașele auto. Pe piață sunt disponibile diverse modele. Poți opta pentru un anumit model de strat decorativ, dar poți alege inclusiv culoarea existând în acest moment foarte multe tonalități disponibile. Atunci când alegi un design care îți place vei avea o senzație de plăcere și confort de fiecare dată când te deplasezi cu mașina.

 

Descoperă gama variată de covorașe auto 100% potrivite pentru mașina ta!

Suport clienti Luni - Vineri : 9:00-17:00

0722100818 0729953881 vanzari@autoscan.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!